İlan Tarihi: 23.02.2024

Son Başvuru Tarihi: 08.03.2024

Yapılacak işin Niteliği: ODTÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde yürütülen süreçlere destek olmak

Çalıştırılacak Kısmi Zamanlı Öğrenci Sayısı: 3

Haftalık Çalışma Süresi: En fazla 15 saat

Bir saatlik çalışma karşılığında ödenecek brüt ücret: 2024 yılında lisans öğrencileri için 23,38 TL, lisansüstü öğrencileri için 30,12 TL'dir.

Aranan Şartlar:

• Tezsiz yüksek lisans ve özel öğrenci hariç olmak üzere Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ne kayıtlı öğrenci olmak.
  • Disiplin cezası almamış ve/veya hakkında disiplin soruşturması açılmamış olmak.
  • Kayıt donduran öğrenci veya yabancı uyruklu öğrenci olmamak.
  • Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak, kısmi zamanlı öğrenci olarak görevlendirildiği dönemde eğitimini hiçbir şekilde uzatmamış olduğunu belgelemek.
  • Lisans öğrencilerinin en az 3. dönem öğrencisi ve not ortalamalarının ise en az 2.50/4.00 olması, Lisansüstü öğrenciler için not ortalaması en az 3.50/4.00 olması
  • Yetim maaşı ve nafaka hariç, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak.
  • Daha önce sözleşmeye aykırılık nedeniyle sözleşmesi feshedilmemiş olmak.
  • Şehit ve gazi çocuğu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile engelli öğrenciler için sadece normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak, yabancı uyruklu öğrenci olmamak ve disiplin cezası almamış olmak.

Aranan Nitelikler:

• MS Office uygulamalarında tecrübeli olmak
  • Etkileşimli ve video tabanlı öğrenme materyali geliştirme konusunda tecrübeli olmak
  • Öğrenme yönetim (örn: Moodle) ve içerik yönetim sistemleri (örn: Drupal) hakkında bilgi sahibi olmak
  • Analitik düşünme, planlama, raporlama ve organizasyon yeteneğine sahip olmak
  • İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü olmak
  • Ekip çalışmasına uyumlu olmak
  • İş disiplinine sahip olmak

Ön Değerlendirme için Gerekli Belgeler:

• Özgeçmiş
  • İlgili tecrübeyi belgeleyecek proje bilgileri ve örneklerini içeren portfolyo
  • Not çizelgesi (Transcript)*
  • Disiplin durumunu gösterir belge*

*Gereken belgeler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından edinilebilir.

Başvurular aşağıdaki adrese e-posta ile yapılabilir.

İletişim Bilgileri:

Orta Doğu Teknik Üniversitesi - Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:1, 06800, Çankaya, Ankara

Tel: (0312) 210 3571

E-posta: odtuzem@metu.edu.tr

Tüm başvurular gizli tutulacaktır.

Son Güncelleme:
23/02/2024 - 13:34