ICETOL 2024 Konferansına

Özel Davet

Eğitim Alanında Disiplinler Arası Bir Buluşma

Değerli ODTÜ personeli ve öğrencileri,

15–17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan ICETOL 2024 Konferansı'na hem sizleri davet etmekten memnuniyet duyuyoruz hem de üniversiteniz personel ve lisansüstü öğrencilerinin aşağıdaki olanaklardan faydalanabileceğini duyurmak istiyoruz:

Personel ve Öğrenci İndirimi: Konferansta sunum yapmak isteyen akademik personeliniz ve üniversitenizin lisansüstü öğrencileri için yüz yüze bildiri sunumlarında %50 indirim sağlanacaktır (Promo code: ODTU2024).

ICETOL konferansı, eğitim bilimleri, mühendislik, bilgisayar bilimleri, sosyal bilimler gibi çeşitli alanlardan katılımcıları bir araya getirerek, disiplinlerarası bir yapıda zengin bir öğrenme ortamı sunmaktadır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimciler, araştırmacılar, lisans ve lisansüstü öğrenciler ve alanda çalışan profesyoneller için uluslararası kapsamlı bir buluşma noktası sunmakta ve alanında öncü bir konferans haline gelmektedir. ICETOL 2023, 5 kıtada 50'nin üzerindeki ülkeden katılımcılara ev sahipliği yapmıştır.

ICETOL'de her yıl alanında uzman dünyaca ünlü konuşmacılar ve etkili panelistler yer almaktadır. Bu etkinlikler, günümüz eğitim dünyasının teknolojik gelişmelerini ve fırsatlarını ele alacak ve yeni perspektifler konusunda zengin deneyimler sunacaktır.

Konferans bildiri ve etkinliklerinin yanı sıra, özellikle yapay zeka ve sanal gerçeklik temalı uygulamalı workshoplar da konferansın bir parçasıdır.

Detaylı bilgi için:

International Conference on Educational Technology and Online Learning